Christian proffesional guide Outdoor Lapland
Christian Foto: Niac Photo.se

Christian

Christian Heimroth är en av ägarna av Outdoor Lapland AB och har arbetat som professionel outdoor guide sedan 1999. Christian är född augusti 1980 nära västkuststaden Varberg i södra Sverige. 1998 kom han för första gången upp till Jokkmokk i samband med en praktik hos ett äventyrsföretag och sedan dess är han fullständigt övertygad om att här vill han stanna och leva av natur och äventyrsturism. Christian har tillhandahållit ett flertal utbildningar som tex Laponiaguide, forsrännarguide, WRT (white water rescue tecnican) och Wilderness first aid mfl.

Ola

Ola Baer är vår samiska äventyrsguide som är en riktig frisk fläkt i vårt företag, Ola bjuder besökaren på humor i särklass samtidigt som han är mycket rutinerad på att vistas i skog och fjäll. Ola har arbetat med oss på Outdoor Lapland sedan 2006 och vi hoppas att han vill fortsätta en lång tid framöver. Olas Kvalitér är att han är utbildad till vildmarksguide på Campus Åre i Jämtland, han är forsränningsguide och har också arbetat som funktionär på fjällräven classic.

Jonas

Jonas är en klippa när det gäller planering, struktur och logistik i företaget. Jonas arbetar periodvis hos oss oftast när det gäller de mer avancerade turerna i Sarek och Padjelanta, men även vid större grupparrangemang under året. Jonas är både mycket naturintresserad och även van att vistas i såväl skog som fjäll året om. Han är utbildad vid Tornedalens folkhögskola till naturguide och har genom åren även gått fortutbildningar med Outdoor Lapland. Jonas är en stor tillgång i företaget! 

Jonas Outdoor Lapland profesional guide in Sarek

Olof Thomas

Olof Thomas Utsi är vår samiska guide som arbetar delvis med renskötsel, jakt och inom sjukvården. Olof Thomas är uppväxt i Sirkas sameby och har under hela sin uppväxt varit väldigt intresserad av jakt. Vårt ripjaktspaket guidas av Olof Thomas där han är i sina hemmatrakter norr om polcirkeln väster om civilisationen.

Created by CJ Utsi Media ©